PVC

Met PVC buitenschrijnwerk kiest u voor de beste akoestische & thermische isolatie. Een degelijke isolatie heeft de laatste jaren een steeds een belangrijkere plaats ingenomen bij uw bouwplannen. Met een Uw-waarde tussen 0,8 & 1,7 W/m²K is PROFIALIS de absolute topper op de markt.

 • Het raam- & deursysteem S3000 voldoet met zijn 5-kamerprofiel van 70 mm aan de strengste normen.
  Meer info ...
 • Voor de schuifsystemen wordt als absolute topper het hefschuifraam P2600 aangeboden of voor kleinere & goedkopere toepassingen  het schuifraam P2400.
  Meer info ...
 • Ook voor complete binnenafwerking kan met de I200-serie & betaboard de perfecte oplossing aangeboden worden.
  Meer info ...

Als garantie op de hoogste kwaliteit, worden alle ramen & deuren overal voorzien van staalversterking. PVC in combinatie met gegalvaniseerd staal geeft een perfecte uitzet- & krimpbestendigheid.


Het kleurenaanbod bevat een groot aanbod standaard kleuren, alsook een uniek aanbod houtimitaties. Verder kunnen alle RAL-kleuren aangeboden worden dankzij Colorline Coating. En een zeker niet onbelangrijk detail, kleurvastheid.


PVC buitenschrijnwerk heeft een uitzonderlijke lange levensduur, en dit door zijn absolute corrosie-, rot- & vochtbestendigheid. Dit alles aan de juiste prijs / kwaliteitsverhouding maakt dat u de perfecte keuze maakt.
 


Aluminium

Voor aluminium werd met Reynaers resoluut gekozen voor de absolute markleider.


Met aluminium buitenschrijnwerk kiest u voor onuitputtelijke architecturale mogelijkheden. Door een zeer breed gamma profielen kan voor elke woning de ideale oplossing aangeboden worden, en dit van modern tot renaissance. Ook voor uw veranda beschikt u over een ruim aanbod profielen, waarbij voor al uw ideeën een kant & klare oplossing kan aangeboden worden.


Het kleuraanbod van alle RAL-kleuren en Coatex (structuurlak) zal zeker aan ieders keuze voldoen.
Wat betreft kwaliteit kiest u met Reynaers voor de absolute norm op de markt.


Onderstaande raam-, deur & schuifsystemen zijn opgenomen in ons standaard aanbod :

 • CS38 : is kiezen voor het slankste profiel met het uitzicht van een stalen raam
  Meer info ...
 • ECO : de absolute prijs / kwaliteit topper met een Uf-waarde tot 2,24W/m²K !!!
  Meer info ...
 • CS77 : een 3-kamersysteem dat voldoet aan alle strengste eisen qua isolatie & veiligheid
  Meer info ...
 • CP130 & CP155: schuiframen die voldoen aan alle bouweisen van hedendaagse constructies
  Meer info over schuiframen
   

Hout

Houten buitenschrijnwerk staat nog steeds voor het warmste produkt. Of u nu kiest voor een modern hedendaagse woning of gaat u eerder voor pastorijstijl, voor elk wordt een gepaste oplossing aangeboden.
In de landelijke, renaissance & pastorijstijl  hebt u met houten buitenschrijnwerk het grootste aanbod qua architecturale oplossingen.
Wanneer u daartegenover kiest voor een strakke houten profilering in combinatie met een moderne woning, kan hout zorgen voor een mooi contrast en warme atmosfeer in uw woning.


Ook kunnen wij uw buitenschrijnwerk voorzien van lakwerk, alle RAL-kleuren of beits worden aangeboden. De juiste houtsoort met een goede behandeling vergt achteraf een minimum aan onderhoud.
Alle stijlen kunnen eveneens gecombineerd worden met het akoestische raam. Met een bouwdiepte van 68 mm & een extra dichting bekomt u aanzienlijk betere waarden.


Met een aanbod van meranti, sipo, merbau, afrormosia, padouk, ceder, afzelia & eik kunnen wij voor ieders bouwideeën de perfecte ramen aanbieden.


Enkele mogelijkheden:

Standaard Retro Pastorij 45°